Kā Snapchat izdzēst ziņojumus, kurus saglabājusi cita persona — 2022

Vai nejauši nosūtījāt ziņojumu, kuru nevēlējāties nosūtīt?

Ja jūs to darījāt, jūs iespējams, vēlēsities to izdzēst pirms otra persona to saglabā.

Tomēr, ja viņi ir saglabājuši ziņojumu, vai jūs joprojām varēsiet to izdzēst no tērzēšanas?

Šajā rakstā jūs uzzināsit, kā dzēst ziņojumus pakalpojumā Snapchat ka otra persona izglāba.

Līdz raksta beigām jums vajadzētu zināt, kā izdzēst Snapchat ziņojumus neatkarīgi no tā, vai persona to ir saglabājusi vai nē.

Satura rādītājs

  1. Atveriet tērzēšanu
  2. Turiet nospiestu ziņojumu un pieskarieties Dzēst
  3. Atlasiet uzzināt vairāk, pēc tam pieskarieties Labi
  4. Atlasiet Dzēst
  5. Skatiet savu tērzēšanu

1. Atveriet tērzēšanu

Pirmkārt, jums ir jāatver lietotne Snapchat.

Pēc tam atveriet tērzēšanu, kurā ir ziņojums, kuru vēlaties dzēst.

Ja gadījās saglabāt ziņu, varat ilgi nospiediet to un pieskarieties vienumam Nesaglabāt, lai atceltu ziņas saglabāšanu.

Tādējādi ziņojums tiks atcelts.

Lai atceltu saglabātās ziņas saglabāšanu, turiet nospiestu ziņojumu un pieskarieties vienumam Atcelt.

Ja otra persona un jūs nesaglabājāt ziņojumu, tas tiks automātiski izdzēsts pēc 24 stundām.

Tomēr, kamēr viena persona ir saglabājusi ziņojumu, tā netiks automātiski izdzēsta no tērzēšanas.

Ja arī otra persona nesaglabāja ziņojumu, ziņojums tiks automātiski izdzēsts pēc 24 stundām.

Tomēr, ja otra persona ir saglabājusi ziņojumu, tā netiks dzēsta.

Kamēr vien viens cilvēks saglabājis ziņu, tas netiks automātiski izdzēsts no tērzēšanas.

Tātad, otra persona un jūs nevarat saglabāt ziņojumu, lai tas tiktu automātiski izdzēsts pēc 24 stundām.

2. Turiet nospiestu ziņojumu un pieskarieties Dzēst

Pēc tam vēlaties ilgi nospiest ziņojumu, kuru vēlaties dzēst.

Pēc tam, kad to izdarīsit, jums tiks dota četras iespējas jūs varat izvēlēties no.

Četras iespējas ir — nesaglabāt tērzēšanā, kopēt, tūlītēja atbilde un dzēst.

Unsave: atceliet saglabātā ziņojuma saglabāšanu.

Kopēt: kopējiet ziņojumu starpliktuvē.

Snap Reply: Citējiet ziņojumu un atbildiet ar momentu.

Dzēst: izdzēsiet ziņojumu no tērzēšanas.

Ja ziņu esat saglabājis iepriekš, varat pieskarties vienumam Atcelt tērzēšanā, lai to atceltu.

Atkal, ja otra persona nesaglabāja arī ziņu, tas tiks automātiski izdzēsts pēc 24 stundām.

Otrkārt, kopēšanas opcija ļauj kopēt ziņojumu starpliktuvē.

Opcija Snap Reply citēs tērzēšanu, un jūs varat atbildēt uzreiz.

Visbeidzot, opcija Dzēst izdzēsīs tērzēšanu; kurš ir variants ko vēlaties izmantot.

Pieskarieties Dzēst, un var parādīties uznirstošais ziņojums.

3. Izvēlieties uzzināt vairāk, pēc tam pieskarieties Labi

Treškārt, atlasiet Labi, ja saņēmāt uznirstošo ziņojumu.

Parādīsies šis uznirstošais ziņojums ja tu pieskārās Uzziniet vairāk.

Tas var parādīties arī tad, kad pirmo reizi izmantojat opciju Dzēst.

Pieskaroties Labi, jūs atgriezīsities pie dzēšanas opcijas.

Kā redzat iepriekš redzamajā attēlā, tādi ir noteikti ierobežojumi ikreiz, kad dzēšat ziņojumu.

Dzēšot ziņojumu, Snapchat mēģinās to noņemt no savas datu bāzes un citas personas ierīces.

Tomēr tas var nedarboties ja otrai personai ir slikts interneta savienojums vai veca Snapchat versija.

Ņemiet vērā, ka varat izdzēst tikai tās ziņas, kuras esat nosūtījis.

Jūs nevarat izdzēst ziņas, ko sūtījusi otra persona, ja vien šī persona to neizdzēš pati.

4. Izvēlieties Dzēst

Visbeidzot, pieskarieties Dzēst, lai izdzēstu ziņojumu.

Visbeidzot, pieskarieties Dzēst, lai izdzēstu ziņojumu.

Kad izdzēšat ziņojumu, otra persona var redzēt, ka esat to izdzēsis.

Kad izdzēšat ziņojumu, otra persona var redzēt ka esat to izdzēsis.

To var redzēt no paziņojuma uznirstošajā ziņojumā, kurā teikts: Draugi var redzēt, ka esat kaut ko izdzēsis.

Tāpēc, pirms kaut ko dzēšat, ņemiet vērā, ka otra persona zinās, ka esat izdzēsis savu ziņojumu.